SPORTARTSENPRAKTIJK

Fysische Geneeskunde en Sportgeneeskunde

Ligging

  • Bereikbaarheid Plantinlaan 48, 2940 Stabroek: De inkom van de praktijk bevindt zich aan de rechterzijde, voor de garage. Vanaf 28/3/22 verhuist deze praktijk tijdelijk naar de Frans Hotagstraat 94, 2940 Stabroek.

 

  • Bereikbaarheid praktijk Michel Wittockstraat 21/001, 2610 Wilrijk:
   • De Michel Wittockstraat is een nieuwe straat (let op als uw GPS niet up to date is). De praktijk is gelegen in het grote nieuwbouwproject. De praktijk is het best toegankelijk via de KrijgsLaan in Wilrijk. Er is parking voor de huizen (1 verdieping hoog, geef evt Krijgslaan 205 in op de GPS, rij de parking op langs de Krijgslaan thv de Gallaitlaan) van het nieuwbouwproject. De ondergrondse parking is enkel voor bewoners.
   • Als je geparkeerd bent langs de zijde van de Krijgslaan, wandel je best door tot aan de eerste appartementsblok (4 verdiepingen hoog, richting boomsesteenweg, wandel voorbij Schoonheidsspecialiste Beautique en praktijk Huylebroeck) waar in het midden 'een opening' voorzien is. Deze geeft uit op een open middenplein. Sinds kort zijn er twee zwarte plaatjes sportartsenpraktijk.be met een pijl. Het gelijkvloers appartement waar je recht op uitkijkt is de praktijk. Volg de pijl naar de inkom.
   • mappy

 


Michel Wittockstraat 21/001, Wilrijk (blok A2)

Dokter Stappers Jeroen
Dokter Frederik Van Ongeval

Enkel op afspraak
Breng steeds uw identiteitskaart mee!

Maak afspraak